Jack Wolfskin Outdoor Giyim

10-01-2022 15:22
Jack Wolfskin Outdoor Giyim

Jack Wolfskin Outdoor Giyim, Ayakkabı

Jack Wolfskin, Avrupa'nın  ve dünyanın önde gelen dış giyim, ayakkabı ve ekipman tedarikçileri arasındadır.

1981 yılında Ulrich Dausien tarafından Almanya/Frankfurt’ta kurulan Jack Wolfskin, kısa sürede yakaladığı başarının ardından Johnson Outdoors tarafından satın alındı. 

İlk Jack Wolfskin Mağazası 1 Ekim 1993 yılında Heidelberg’de açıldı. Halen dünya genelinde 850’den fazla Jack Wolfskin mağazası ve 4000’den fazla spor Outdoor mağazasında Jack Wolfskin ürünleri satılmaktadır.

Jack Wolfskin, eşsiz bir tarihe ve gelecek için birçok plana sahip çekici bir markadır. 

Tüm Jack Wolfskin ürünlerinin arkasındaki temel fikir, mümkün olan en iyi işlevselliği mükemmel konforla birleştirmektir.

Jack Wolfskin erkek, kadın ve çocukların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde; her mevsim şartlarına göre kaliteli ve dayanıklı malzemelerden yapılmış, uzun süreli kullanılabilecek ürünler üretir. 

Jack Wolfskin ürünlerinde doğa tutkunu ve macera severlerin trekking, dağcılık, kampçılık gibi sporların güvenli ve konforlu bir şekilde yapılabilmesini sağlayacak teknolojiler kullanılmaktadır. 

Her zaman su geçirmez, rüzgâr geçirmez ve nefes alabilen Texapore teknolojili materyallerden üretilmiş montlar, pantolonlar ve engebeli alanlarda kolayca hareket edebilmeyi sağlayan ayakkabılar; Ek dolgu katmanları, vücudun özellikle hassas kısımlarını (baş, ayak ve gövde) kısmen koruyan,her model için thermo bölgeleri ve sıcaklık aralığı ayrı ayrı uyarlanmış Thermozon Teknolojili erkek, kadın veya çocuk uyku tulumları; bireysel vücut şekillerine göre kolayca ayarlanabilen özel omuz askısı tasarımı ile süper konforlu, optimum hareket özgürlüğü, aktif havalandırma, verimli ısı taşıma, basınçsız, rahat hareket özgürlüğü sağlayan pek çok teknolojiyi bir arada bulunduran, fonksiyonel kullanımları ile sırt çantaları bu ürünler arasında sayabiliriz.

Bu temel ekipmanları ile birlikte  güvenliğinizi ve rahatlığınız için kullanabileceğiniz esnek kumaş yapısına sahip şapka ve bereler, ayaklarınızın belli bölgelerini destekleyen çoraplar ve sportif görünümlü kemerleri ile günlük hayatta giymek için tercih edebileceğiniz sandalet, şort gibi pek çok ekipmanı  Jack Wolfskin katoloğunda bulmanız mümkündür.

Jack Wolfskin’in 'Evde açık havada' teması; harika outdoor deneyimlerini hatırlatıyor. Biz evde açık havadayız.Olmak istediğimiz hiçbir yer yok. Büyüklük bizi cezbeder, zaman bizi korur.


 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.