Okuma Similan Jig Kamış 1,85mt 40-80Lbs

Stok Kodu : 43010
1.915,09 TL
2.253,04 TL
235,81 TL' den başlayan taksitlerle
%15 indirim!
1.819,33 TL Havale ile Fiyatı

 

 OKUMA SİMİLİAN JİG KAMIŞI

      Okumanın 1.85mt boyundaki jig kamışı, aksiyon olarak 50-160g arasında yemlere uygun, 2 parça trollling ve jig kamışı, porselen misina klavuzları, karbon malzeme, 350gr ağırlık, ergonomik sap, normal makine veya çıkrık makine ile kullanılabilir.
      Sert aksiyonu ile Sinarit Lagos Orfoz Akya gibi balıklara kadar sırtı çekerken veya jig ile yukarı aşağı hızla sallayarak sarkıtma dip olta kullanımına uygundur. E-cam (bir tür fiberglas) halkalar inanılmaz bir çekme gücü sağlar. Örgülü misina kullanıldığında, fiberglas halkalar darbeyi azaltıcı bir rol oynar Zirkonyum ara kılavuz parçaları örgülü misinadan kaynaklanan sürtünmeyi azaltır.
 
SİMİLAN Marka Kamışların Özellikleri:
E-cam (bir tür fiberglas) halkalar inanılmaz bir çekme gücü sağlar
Örgülü misina kullanıldığında, fiberglas halkalar darbeyi azaltıcı bir rol oynar
Zirkonyum ara kılavuz parçaları örgülü misinadan kaynaklanan sürtünmeyi azaltır
Yüksek çıkıntılı ALPS 316 kalite paslanmaz çelik kılavuz çerçeveler
Yüksek çıkıntılı çerçeveler misinanın yuvadan ve ön kabzadan çıkmasına engel olur
Piramit şekilli makine yuvası daha ergonomiktir ve daha yüksek kontrol sağlar
Kaburgalı EVA ön kabza kamış ve kabza üzerindeki kontrolü artırır
Parçalı sap şeklindeki arka kabza kamış üzerindeki kontrolü artırır ve tekniği iyileştirir
Suni Yem Tutucu: Suni yemin hareket halinde iken yalpalanmasını önler
561XXH ve 601XH modellerinde makinede işlenmiş alüminyum yalpa çemberleri mevcuttur.
 
Mükemmel özelliklere sahip bir dikey jigging (sırtı) kamışına sahip olmayı arzulayan bir Amatör balıkçı iseniz, SİMİLAN Speed Jig Kamışları tam aradığınız kamış tipidir. Eşi olmayan bir esneklik-güç dağılımı sağlayacak şekilde tasarlanan bu kamışlar, bir balığın oltaya vurmasının oluşturduğu darbeyi yenerek balığı küpeşteye çıkarmak için gerekli kuvveti kamışa uygulamanız sırasında, kamışın uç kısmının kullandığınız suni yemin işlevini gerektiği şekilde yerine getirmesine olanak tanır. Bu kamışın tasarlanırken büyük yenilikler uygulamaya konulmuş, suni yemin istenmeyen bir hareketine ve büyük bir sıkıntıya yol açabilecek elbiselerinize takılma gibi bir olaya neden olmadan kamışı kontrol etmenizi sağlayan spiral bir şekle sahip EVA ön kabzası ve geniş boyutlu bir arka kabza ile konforlu bir kullanım sağlanmıştır. SİMİLAN marka kamışınıza bir makine taktığınızda, bu kamışların neden gerçekten piyasada bulunan en kaliteli jig kamışları olduğunu anlayacaksınız.

Suni Yem Tutucu-
Kamışın bu yeni özelliği, iğneler iğne tutucuya tutturulduğunda, kullanacağınız suni yemin emniyetli bir şekilde kamışa takılmasına olanak tanımak suretiyle, suni yemin yalpalamasına ve hem iğne tutucuya hem de kamış halkasına hasar vermesine engel olur.

 

Bu ürün hakkındaki fikirlerinizi merak ediyor ve ürün deneyimlerinizi anlatan bilgilendirici yorumlarınıza 200 puan (0,2 TL) veriyoruz.
Bize sormak istediğiniz soruları info@spotbalik.com.tr adresinden sorabilirsiniz.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Okuma Similan Jig Kamış 1,85mt 40-80Lbs Okuma Similan Jig Kamış 1,85mt 40-80Lbs Okuma Türkiye Garantisiyle Faturalı Ürün 43010
Okuma Similan Jig Kamış 1,85mt 40-80Lbs

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.