Ragot Raglou Silikon Zargana 105mm, Tekli

Stok Kodu : 09-RAGRZ105
29,05 TL
29,05 TL' den başlayan taksitlerle
27,60 TL Havale ile Fiyatı

Ragot Raglou Silikon Zargana 105mm

Raglou levrek avı ile özdeşleşmiş efsane olmuş bir silikon sahte yemdir. Balıksız geçen türlü türlü sert maket balıkların denendiği bir levrek avında, "hadi bir de raglou silikon balık" deneyeyim demenizle balığı sürpriz şekilde oltanınızın ucunda bulmanızı sağlayan efesane bir yem.

Levrek, turna, uskumru, palamut avlarında hem kıyıdan hem tekneden kullanıma uygundur. Sırtı yani trol yöntemi ile avda, bu Raglou'lardan, sırtı çaparisi çeklinde çok fazla verim alabilirsiniz.

Boy : 105mm

İgne no : 2

Tekli pakettedir. (Müşterilerimiz istediği renklerden karma yapabilsinler diye, 3'lü paketlerde değil tek tek satışını yapmaktayız)
Fena değil
İş yapar bir şeye benziyor, denemek lazımç
H S | 21/07/2015
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ragot Raglou Silikon Zargana 105mm, Tekli Ragot Raglou Silikon Zargana 105mm, Tekli Levrek, turna, uskumru, palamut avlarında hem kıyıdan hem tekneden kullanıma uygundur. Sırtı yani trol yöntemi ile avda, bu Raglou'lardan, sırtı çaparisi çeklinde çok fazla verim alabilirsiniz. 09-RAGRZ105
Ragot Raglou Silikon Zargana 105mm, Tekli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.