Lineaeffe Pro Team Carp Misina 275MT (0,30-0,60mm arası)

Stok Kodu : 3600030-60
Kategori : Sazan Misinası
226,82 TL
56,71 TL' den başlayan taksitlerle
215,48 TL Havale ile Fiyatı

Sazan ve benzeri için özel üretilmiş gümüş renkli misina, 275m makara, EFFTA onaylı yüksek sınıf japonya üretimli misina,
BALIK TESTİ VE EFFTA ISO TESTİ

LINEAEFFE misinalarının maksimum kaliteye sahip olduklarını müşterilerine garantilemek için çok zorlu EFTTA testlerinden geçmeyi seçmiştir.

EFTTA'nın kullandığı test standardı uluslararası ISO 2062 standardıdır.
Makaralardan kuru misina örnekleri kesilir ve her bir çap 10 kez test edilir ve her bir örnek için kopma kuvveti kaydedilir. Test prosedürleri kesin bir şekilde kontrol altında tutulan laboratuar ortamında yapılmaktadır ve kuru test için ISO 2062 standardına tam anlamıyla uyulmaktadır.

EFTTA ONAYLIDIR logosu GERÇEK ÇAPLAR VE GERÇEK KOPMA KUVVETİ anlamına gelmektedir.
Bilgi için: www.eftta.com

DIAMETER = ÇAP
FISH TEST/KG = BALIK TESTİ/KG
ISO TEST/KG = ISO TESTİ/KG

Misinalarımız iki farklı teste tabi tutulmaktadır: Birincisi, balık tutma eyleminden bağımsız olarak kopma kuvvetini doğrulamak için KILL TEST  cihazında 1 metre uzunluğunda misinanın test edilmesidir. İkincisi ise, suda gerçek balık tutma eylemi sırasında misinanın kopma kuvvetini doğrulayan ve test eden BALIK TESTİ'dir. Balık testi, kamışın hareketi, orta kalite bir makinenin hareketi ve suda gerçek ve canlı bir balığın karşı koymasından kaynaklanan kuvvetin dikkate alındığı durumda, 25/30 metre uzunluğunda misinanın kopma kuvvetinin doğrulanmasından oluşur. Her iki test de son nesil misinalarımızın aşırı derecede esnek ve sağlam olduğunu göstermiştir.

Bu ürün hakkındaki fikirlerinizi merak ediyor ve ürün deneyimlerinizi anlatan bilgilendirici yorumlarınıza 200 puan (0,2 TL) veriyoruz.
Bize sormak istediğiniz soruları info@spotbalik.com.tr adresinden sorabilirsiniz.
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Lineaeffe Pro Team Carp Misina 275MT (0,30-0,60mm arası) Lineaeffe Pro Team Carp Misina 275MT (0,30-0,60mm arası) Lineaeffe Türkiye Garantisiyle Faturalı Ürün 3600030-60
Lineaeffe Pro Team Carp Misina 275MT (0,30-0,60mm arası)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.