Michigan 40 Parça Ekonomik Olta Takımı Malzemeleri Seti

olta setlerimizi peşin fiyatına taksitle alabilirsiniz.kamış makine olta takımı full set.ihtiyacınız olan her şey bu olta setinde.
Stok Kodu : set-malzeme-3
302,40 TL
75,60 TL' den başlayan taksitlerle
287,28 TL Havale ile Fiyatı

Michigan Ekonomik Olta Malzemeleri Seti (40 Parça)

Olta kamışı ve makineniz var ama temel olta malzemeleriniz yoksa bu set size göre.


Seti Oluşturan Parçalar:

1) 9cm Sahte Balık (1 adet) 

2) Plastik Gözlü Malzeme Kutusu (1 adet) :  İğne, fırdöndü, maket balık gibi küçük malzemelerinizi taşımanız için.

3) Misina Kesme Makası(1 adet): Takımlarınızı hazırlarken misina fazlalıklarını kesmek, yemlerinizi kırpmak gibi işlemler için pratik avuç içi makas.

4) Kamış Zili(1 adet): Beklemeli avlarda kamış ucuna takmak içindir. Balık oltanızı yokladığında, çıngırak ses çıkartarak sizi uyarır.

5) Fosforlu Işıldak (1 adet) : Kamışınızın ucuna takılarak, geceleri yaptığınız beklemeli avlarda balıkların vuruşlarını görmenizi sağlar. Uzakta da olsanızda, güçlü ve fosforlu ışığı sayesinde kıpırtıları kolayca fark edersiniz. Yeminizi yoklayan balığı tam zamanında farkedip, kamışınızı hızlıca hareket ettirip balığı yakalarsınız.

6) 7cm Sahte Balık (1 adet)

7) Kurşun Arkası Kaşık (4 adet) 

8) Silikon Balık ( 2 adet ) : Tekli olta iğnelerinize ya da jig head zokaya takarak avlanabilirsiniz.

9) Klipsli Fırdöndü (5 adet) : Oltanızın ucuna pratik şekilde çapari, yem ya da kurşun takıp çıkarabilmeniz için.

10) Farklı Gramajlarda Armut Kurşun (4 adet) : Çapari ve yemli takımınızın suya batmasını sağlamak için farklı gramajlara sahip olta kurşunları.

11) Palalı Olta İğnesi (5 adet) : Çeşitli ebatlarda palalı olta iğneleri

12) Delikli Olta İğnesi (5 adet) : Çeşitli ebaylarda delikli olta iğneleri.

13) Jig Head Joka(1 adet) : Silikon balıklara takarak avlanabileceğiniz, kendinden ağırlıklı iğne.

14) Balza Şamandıra (1 adet) : 

15) Mantarlı Yemli Çinekop Takımı(1 adet) : Çinekop ve lüfer avında kullanılır. İğnelere fileto şeklinde kesilmiş istavrit, hamsi gibi balık parçası takılır. 

16) İstavrit Çaparisi (2 adet) : Renkli ve tüylü iğnelere sahip çapari, su içinde topluca yüzen minik canlı görüntüsü verir. İstavrit, uskumru, çinekop gibi balıkları kendine çeker.

17) Yemli Çapari (2 adet) : Çapari düzeninde iğnelerden oluşan takıma karides, balık parçası, ekmek gibi yemler takarak avlanabilirsiniz.

18) Kıbrıs Kefal Takımı (1 adet) : Silindir bir köpük ve iğnelerden oluşan bir takımdır. Köpüğün etrafına somun ekmek sarıp, iğnelerin sapını ekmek ve köpüğe saplarsınız. Kefaller ekmeği yemeye çalışırken, oltanıza yakalanacaktır.

 

En güzel hediye, sevdiğinize bir hobi armağan etmektir...

Unutmayın; Arkadaşınıza, Eşinize, Çocuğunuza, Babanıza ya da bir başka sevdiğinize verebileceğiniz en güzel hediye belki de bir hobidir. Etkisi, insana verdiği huzur ve keyfi kalıcıdır, Hep hatırlanır. Olta balıkçılığı insanı doğada temiz hava ile başbaşa bırakan, Umutla beklemeyi öğreten, Yakalanan balıkla başarma azmini pekiştiren harika bir hobidir.



Lütfen Dikkat;

Olta setlerinde parça, renk ya da adet değişikliği kesinlikle yapılamamaktadır. Stok durumuna bağlı olarak, setteki olta makineleri ve kamışları aynı kalite ve özellikte olmak üzere farklı marka olarak gönderilebilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

.
tek tek almaya kalksanız 2 katı fiyatı bulur.
ahmet ergörmüş | 18/12/2018
.
doların uçtuğu şu günlerde bu paralara böyle set zor alınır.
abdullah aydemir | 12/10/2018
Alınabilir
hepsi burada dan siparış ettim şimdi bir tanede kendi sitesinden alacagım
A... A... | 13/12/2017
süper
bence fiyat da uygun malzemelerde iş görür
Ahmet Arslan | 13/12/2017
1
başlangıç için iyi bir set
abdullah aydemir | 12/10/2017
-
yeni başlayanlar için ideal bir set
b... ö... | 29/03/2017
Türkyiede balıkçılığın özeti seti
Tam olarak başlangıç seti olabilir bu..Jigheadinden kıbrıs oltasına kadar hepsinden koymuşlar içine.Oltası takımı olan insanın birde böyle bir sete ihtiyaacı oluyor.Hepsi bir arada ve uygun fiyatlı bir set,tavsiye edilir
u... a... | 17/03/2017
GÜZEL BİR SET
Yeni başlayanlar için çok ideal.
ALİ GÜDEN | 19/02/2017
gayet makul
Yeni başlayanlar için ideal.Lazım olabilecek herşey mevcut gibi.Tam bir eğitim setide diyebiliriz:))
EMRAH KERTMEN | 28/12/2016
Set
Olta takımı hazırlamak için gerekli her malzeme yerleştirlmiş set içerisine tek tek araştırıp kendiniz bir set kurmak istemiyorsanız alın ancak uğraşırsanız daha kaliteli bir set oluşturabilirsiniz..
setle gelen çapariyi pek beğenmedim ayrietten sipariş ettiğim çapari daha kaliteli bir de hep beyaz iğne konuşmuş sete o da hoşuma gitmedi siyahı tercih ederim çünkü istavritte
Tuncay Kıroğlu | 21/09/2016
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Michigan 40 Parça Ekonomik Olta Takımı Malzemeleri Seti Michigan 40 Parça Ekonomik Olta Takımı Malzemeleri Seti balıkçılara özel kampanyalı fiyatlarla Spot Balık'tan alınr. set-malzeme-3
Michigan 40 Parça Ekonomik Olta Takımı Malzemeleri Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.