Michigan Strike Ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Seti

olta setlerimizi peşin fiyatına taksitle alabilirsiniz.kamış makine olta takımı full set.ihtiyacınız olan her şey bu olta setinde.
Stok Kodu : 34-30Parca
949,80 TL
237,45 TL' den başlayan taksitlerle
902,31 TL Havale ile Fiyatı

Michigan Strike ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Seti

Olta seti seçerken ne satın aldığınıza dikkat edin!


Sadece kamış ve makine boyu bilgileri ve tuzak görsel detaylar ile hazırlanmış balık avı için uygun olmayan basit setler'e aldanmayın! Başlangıç seviyesindeki ve deneyimli balıkçıların uzun yıllar kullanabileceği ve en önemlisi hediye kavramına değer katan, Tüm parçaları garantili Michigan olta setleri'ni tercih edin. Hangisini alayım, Tercihim neye göre olsun, Hangi ekipmanları dahil edeyim gibi zor karar verenler için, Her amaca yönelik hazır ve hesaplı olta setleri.
 
Setlerimizin içeriği hedef türe, avlağa ve kullanıcının özelliklerine göre hazırlanmıştır. Tekne ya da iskeleden kullanmak üzere kısa kamış seçebileceğiniz gibi, uzağa atışlar için surf setlerimize yönelebilirsiniz.
 
Her türlü hedef balık ve avlağa göre bir setimiz mutlaka mevcuttur. Bunun için setlerin açıklamalarına göz atmanız, kafanızda oluşabilecek her türlü soru işaretini giderecektir. Bu hobiye atacağınız her adımda yanınızda olduğumuzu göstermek adına malzemelerimiz için ömür boyu, parça ve tamir garantisi sunduğumuzu belirtmek isteriz.Yeni Bir olta takımı almakla kalmayacak, zamanın farklı aktığı bu dünyaya açılan bir adım atacaksınız ve biz her adımda yanınızda olacağız.Unutmayın belki de en güzel hediye birisine bir hobi armağan etmektir, etkisi kalıcıdır yıllarca sürer. Balıkçılık en güzel hobilerdendir.

 

Michigan Strike Ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Setini Oluşturan Parçalar:

1) Kamış: REMİXON PANDORA 2.70

100-150gram aksiyona sahip, Fiberglass materyalden üretilmiş olan olta kamışı son derece esnek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Kamışı daha iyi kavrayabilmenizi sağlayan eva sap ile üretilmiştir. Teleskopik yapısı sayesinde yer kaplamaz, taşıma ve saklamada kolaylık sağlar.

2) Lineaeffe Power 50 Olta Makinesi : Misina Makineye sarılı olarak gelir.

3) Malzeme Yem Kutusu (1 adet) :İğne, kurşun gibi ufak çaplı malzemelerinizi koyabileceğiniz bir malzeme kutusu.

4) 9cm Lüfer ve Çinekop Kaşığı Süper Kaşık (3 adet) : Yem üzerinde 1 adet 3'lü iğne bulunmakta. Çinekop, lüfer ve palamut gibi balık avlarında at-çek yaparak kullanabilirsiniz.

5) Klipsli fırdöndü (4 adet) : Oltanızın ucuna pratik şekilde çapari, yem ya da kurşun bağlamak için.

6) Yemli takımlar için iğne (14 adet) : Yemli takım yapmak için kullanılan normal (orta boylarda) iğneler.

7) Armut Kurşun (3 adet): Farklı ağırlıklarda setin içerisine eklenmektedir.

8) İstavrit Çaparisi (1 adet) : Renkli ve tüylü iğnelere sahip çapari, su içinde topluca yüzen minik canlı görüntüsü verir. İstavrit, uskumru, çinekop gibi balıkları kendine çeker.

9) Yemli Çapari (1 adet) : Çapari düzeninde iğnelerden oluşan takıma karides, balık parçası, ekmek gibi yemler takarak avlanabilirsiniz.

10) Misina Makası (1 adet): Ergonomik plastik saplı metal misina makası 

 

Bu Seti Kimler Tercih Etmelidir?

"Olta balıkçılığını merak ediyorum ama çok da masraf yapmak istemiyorum, giriş seviyesinden bir tık daha iyi bir olta  alayım beğenirsem ileride daha usta bir set alırım bunu da birine hediye eder ve onun da başlamasına vesile olurum" diyenler.

"Balıktan hiç anlamam ama arabamda, evimin bir köşesinde bir set dursun, balığa giden arkadaşla takılırken sıkılmam ben de denerim en azından" diyenler.

Strike 30 Parça set, Olta balıkçılığını denemiş az da olsa biraz seviye yakalamış kişiler için uygun bir settir.fiyat kalite performansı kesinlikle çok başarılı bir settir. Balıkçılığa her yeni başlayan biraz acemilik çeker ve balığa gittiği yerin deniz ya da tatlı olması, tekneden ya da kıyıdan avlanmasına göre ihtiyaçlarını zamanla keşfeder. Çünkü kullanılacak malzeme özellikleri avın yapıldığı yere ve av türüne göre çok fazla şekillenmektedir. Sizleri bu konuda bilgilendirmeyi çok önemsiyoruz.

OLTA BALIKÇILIĞI HOBİNİZ İLERLEDİĞİNDE İHTİYACINIZ OLACAK PROFESYONEL OLTA SETLERİ İÇİN BİZDEN YARDIM ALABİLİR VE USTA BİR SETE SAHİP OLABİLİRSİNİZ.

 

Olta takımı'nız özenle muhafaza edebilmeniz için kumaş çanta içerisinde ve özel kargo ambalajı gönderilmektedir.


Lütfen Dikkat;

Olta setlerinde parça, renk ya da adet değişikliği kesinlikle yapılamamaktadır. Stok durumuna bağlı olarak, setteki olta makineleri ve kamışları aynı kalite ve özellikte olmak üzere farklı marka olarak gönderilebilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

 


bu fiyata
fiyat ile satın aldıklarınızı kıyasladığınızda gerçekten özellikle yeni başlayanlar için iyi bir set olduğunu göreceksiniz.
abdullah aydemir | 25/04/2018
10 numara
Urun geldi super kaliteli disaridan almaya kalksaniz 50 tl ye sadece kamisi alirsiniz.herseyi icinde oltasi sarili bekledigimden fazla kaliteli ve parca sayisi da fazla. Tavsiye ederim alin
I... K... | 23/10/2017
COK KALITELI
SİPARİŞ VERDİM ARKADASIM ALDI URUN AŞIRI KALITELI :)
Ahmet Smocth | 10/09/2017
BEGENDIM
ÜRÜN BEGENDIM KALITELI BI URUN
Ahmet Smocth | 10/09/2017
Kaliteli ürün
Bu Fiyata bu ürün kaçmaz arkadaslar bende almayı dusunuyorum
Ahmet Smocth | 10/09/2017
MÜKEMMEL FIRSAT
Öncelikle biz yeni başlayan acemiler için böylesine güzel bi set hazırlamanız gerçekten bize bir hediyedir hemde bu fiyata sonsuz teşekkürler. Bu setin teslimini bugün aldım gerçekten'de çok hızlı elime ulaştı gelmesini de dört gözle bekledim desem yeridir, şimdide hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum :) El oltasıyla avlanıyordum zamanım oldukça, şimdi yaşım 28 biliçli bir şekilde kamışa geçme zamanı gelmişti, aslında geç bile kaldım desem yanlış olmaz. TELESKOBİK kamışla başlamak istedim biraz tecrübeleneyim diye, sonra ki hedeflerimde SPIN,SURF,JIG kamış almayı düşünüyorum, ve yine zamanı geldiğinde ben buralarda olurum nasıl olsa. Lafın kısası bu yazımı okuyan herkes gönül rahatlığıyla bu seti alabilir, kaliteli ürünler kaliteli hizmet ve uygun fiyat.Tüm
SPOTBALIK ailesine de çok teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
Kaan Zeytin | 07/09/2017
fiyat performan
çok iyi fiyat kaçmaz
kerem şenyüz | 27/07/2017
kaliteli
ürün fiyat performans iyi yeni başlayanlar için uzun süre kullanabilir
kerem şenyüz | 27/07/2017
Keyfinize doyum olmasin
Bu seti alin
Gökhan Aşıkoğlu | 10/04/2017
Efsaneee
Efsoefsoo
Gökhan Aşıkoğlu | 10/04/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Michigan Strike Ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Seti Michigan Strike Ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Seti Michigan kalitesi ve taksit seçenekleriyle web sitemizde. 34-30Parca
Michigan Strike Ve Lineaffe 30 Parça Makine Kamış Olta Takımı Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.