Michigan X Force 110 Parça Olta Malzemeleri Seti

olta seti olta malzemeleri olta takımları full takım olta seti
Stok Kodu : set-malzeme-1
933,67 TL
233,42 TL' den başlayan taksitlerle
886,99 TL Havale ile Fiyatı

Michigan X Force (110 Parça) Olta Malzemeleri Seti


Takım Çantalı Olta Malzemeleri Seti (110 Parça)

Olta kamışı ve makineniz var ama temel olta malzemeleriniz yoksa bu set size göre. Genel balık avcılığına uygun malzemelerle hazırlanmış bir malzeme ve alet seti. Hazır olta takımı, Suni yem, İğneler, Kurşun, Misina, Misina makası, Takım çantası gibi temel ihtiyaçlarınızı toplu bir şekilde karşılamanız için güzel bir set. 

 

Seti Oluşturan Parçalar:

1) Çiftsan 12 Takım Çantası (1 adet) : 315x145x110 cm ölçülerinde her türlü balık malzemesini koyabileceğiniz takım çantası.

2) Plastik Gözlü Malzeme Kutusu(1 adet) :  İğne, fırdöndü, maket balık gibi küçük malzemelerinizi taşımanız için.

3) Misina Kesme Makası(1 adet): Takımlarınızı hazırlarken misina fazlalıklarını kesmek, yemlerinizi kırpmak gibi işlemler için pratik avuç içi makas.

4) Kamış Zili(2 adet): Beklemeli avlarda kamış ucuna takmak içindir. Balık oltanızı yokladığında, çıngırak ses çıkartarak sizi uyarır.

5) Fosforlu Işıldak (1 adet) : Kamışınızın ucuna takılarak, geceleri yaptığınız beklemeli avlarda balıkların vuruşlarını görmenizi sağlar. Uzakta da olsanızda, güçlü ve fosforlu ışığı sayesinde kıpırtıları kolayca fark edersiniz. Yeminizi yoklayan balığı tam zamanında farkedip, kamışınızı hızlıca hareket ettirip balığı yakalarsınız.

6) 7cm Sahte Balık (3 adet)

7) 9cm Süper kaşık (6 adet) : Çinekop, lüfer, levrek gibi balıkları at-çek yöntemi ya da tekne ardından sırtı çekme yöntemi ile avlamanızı sağlar. Hareketli yüzüş şekli ve içindeki metal boncukların çıkardığı sesler avcı ile balıkları kendine çeker. Maket balık renkleri çok tercih edilen renklerden rastgele seçilerek gönderilmektedir. 

8) Silikon Balık ( 6 adet ) : Tekli olta iğnelerinize ya da jig head zokaya takarak avlanabilirsiniz.

9) Klipsli Fırdöndü (15 adet) : Oltanızın ucuna pratik şekilde çapari, yem ya da kurşun takıp çıkarabilmeniz için.

10) Farklı Gramajlarda Armut Kurşun (10 adet) : Çapari ve yemli takımınızın suya batmasını sağlamak için farklı gramajlara sahip olta kurşunları.

11) Palalı Olta İğnesi (10 adet) : Çeşitli ebatlarda palalı olta iğneleri

12) Delikli Olta İğnesi (10 adet) : Çeşitli ebaylarda delikli olta iğneleri.

13) Jig Head Zoka(4 adet) : Silikon balıklara takarak avlanabileceğiniz, kendinden ağırlıklı iğne.

14) Şamandıralı El Oltası(1 adet) : İğnesi, misinası ve şamandırası ile hazır bir takımdır. Şamandıralı şeytan oltası olarak da bilirnir. İğne ucuna ekmek, Solucan, Kurt gibi bir yem takarak el oltası şeklinde avlanabilirsiniz. Dilerseniz, şamandırasını ayrıca kullanabilirsiniz. Bu olta şeytan oltası olarak da bilinen en basit oltadır. Yetişkin gözetimindeki çocuklar bile iğnesine yem takarak oltasına bir balığın vurmasını bekleyebilir.

15) Mantarlı Yemli Çinekop Takımı(3 adet) : Çinekop ve lüfer avında kullanılır. İğnelere fileto şeklinde kesilmiş istavrit, hamsi gibi balık parçası takılır. 

16) İstavrit Çaparisi (8 adet) : Renkli ve tüylü iğnelere sahip çapari, su içinde topluca yüzen minik canlı görüntüsü verir. İstavrit, uskumru, çinekop gibi balıkları kendine çeker.

17) Yemli Çapari (8 adet) : Çapari düzeninde iğnelerden oluşan takıma karides, balık parçası, ekmek gibi yemler takarak avlanabilirsiniz.

18) Kıbrıs Kefal Takımı (3 adet) : Silindir bir köpük ve iğnelerden oluşan bir takımdır. Köpüğün etrafına somun ekmek sarıp, iğnelerin sapını ekmek ve köpüğe saplarsınız. Kefaller ekmeği yemeye çalışırken, oltanıza yakalanacaktır.

19) Üçlü Fırdöndü (8 adet): Olta takımı hazırlarken ara bağlantı elemanıdır. Makinenizden çıkıp, kurşuna giden misina üzerine yan bağlantı yapabilirsiniz. Olta takımı yapımı biraz uzmanlık ister, çevrede sizin gibi avlananlara danışarak malzemelerinizi daha doğru kullanmayı öğrenebilirsiniz.

20) Plastik Saplama Ayağı (1 adet) : Toprak, kum gibi yere saplayarak kamışınızın sapını içine oturtarak beklemeli av yapmanızı sağlar.

21) Fırdöndü (6 adet) : Beden ve Takım arasında kullanılır. Takımın veya yemin dönmesini engeller.

22) Şamandıralı 2 iğneli Takım (2 adet) : 

 

En güzel hediye, sevdiğinize bir hobi armağan etmektir...

Unutmayın; Arkadaşınıza, Eşinize, Çocuğunuza, Babanıza ya da bir başka sevdiğinize verebileceğiniz en güzel hediye belki de bir hobidir. Etkisi, insana verdiği huzur ve keyfi kalıcıdır, Hep hatırlanır. Olta balıkçılığı insanı doğada temiz hava ile başbaşa bırakan, Umutla beklemeyi öğreten, Yakalanan balıkla başarma azmini pekiştiren harika bir hobidir.


Lütfen Dikkat;

Olta setlerinde parça, renk ya da adet değişikliği kesinlikle yapılamamaktadır. Stok durumuna bağlı olarak, setteki olta makineleri ve kamışları aynı kalite ve özellikte olmak üzere farklı marka olarak gönderilebilmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

.
sadece kaşık ve rapalalar bu parayı yapar zaten. diğerleri hediye
abdullah aydemir | 13/09/2019
süper
kısa sürede elime ulaştı,fazladan bir makas bile göndermişler yeni başlayanlar için güzel set.
M... K... | 24/05/2019
Başlangıç Seti
Yeni Başlayanlar İçin Gayet Uygun ve Çık Yönlü Bir set Olduğunu Düşünüyorum, tek Tek Almaya Kalksanız Kesinlikle daha Pahalıya Gelir
D... G... | 12/12/2018
.
uygun fiyat. genel olarak her balıkta iş yapacak malzemeler.
mesut aydoğdu | 11/12/2018
genel
tek tek almaya kalksanız bundan çok daha fazla tutuyor. üstelik tek tek toplama derdinden de kurtulmuş oluyorsunuz.
abdullah aydemir | 17/10/2018
on numara
ürünü sipariş ettim çok yönlü inceledim yeni başlayanlar için gayet hoş bir takım yok yok bakalım gelince görecez rast gele bütün arkadaşlara...
yılmaz özkılavuz | 07/08/2018
106 parçalık set
bu setten aldım balık hobisi ile uğraşan tüm dostlar çantanızda muhakkak bulunması gereken bir settir ben çok memnun kalım öneririm
mükremin kaplan | 26/11/2017
SET SİPARİŞİ VERDİM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM
GÖRÜNÜŞTE ÇOK CAZİP BİR FİYATA SİPARİŞ VERDİM İNŞALLAH KULLANIŞIDA GÜZEL VE BEREKETLİ OLUR
TÜM BU HOBİ İLE UĞRAŞAN ARKADAŞLARIMA BEREKETLİ KEYİFLİ AVLAR DİLERİM
mükremin kaplan | 09/11/2017
TEK TEK ALAYIM DİYE UĞRAŞMA
SETİNİ AL KAFAN RAHAT YOK O EKSİK YOK BU EKSİK KOY CANTANA BAK KEYFİNE
CENGİZ ELİK | 23/10/2017
her avcıya gereken bir set
seti beğendım haftaya satın alıcagım umdugum gıbı cıkar ınsallah
Ahmet oğuz | 10/09/2017
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Michigan X Force 110 Parça Olta Malzemeleri Seti Michigan X Force 110 Parça Olta Malzemeleri Seti Michigan kalitesiyle balıkçıların en çok tercihi olan setler indirimli fiyatlarla. set-malzeme-1
Michigan X Force 110 Parça Olta Malzemeleri Seti

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.